Vježba penjanja 18. travnja 2015.

 Objavljeno 9.4.2015 u 15:48
Ostalo

U subotu 18. travnja 2015. za članove sekcije “Prirodoslovci” organiziramo vježbu penjanja koja će se održati na omiškom penjalištu Planovo, a koju vodi instruktor Goran Radoš uz pomoć kolega iz Stanice planinarskih vodiča Split.

Polazak je iz Splita sa Sukoišanske u 08:00h prigradskim autobusom na liniji br. 60, a planirani dolazak u Omiš oko 09:15h. Vježba bi potrajala do 13:00h, ali to naravno ovisi o odazivu zainteresiranih. Autobus iz Omiša prema Splitu vozi svakih pola sata.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili spriječenosti instruktora Radoša, vježba se pomjera za dan poslije – nedjelju, 19. travnja.

Iz sigurnosnih razloga (osiguranje u slučaju nesreće) vježbi mogu pristupiti isključivo članovi s plaćenom članarinom za 2015. iako će svi biti u sigurnim rukama 🙂

Lijep pozdrav,
Vinci

Prijave
Do srijede, 16. travnja prijavljujete se isključivo na mail adrese:
zrinka.loncar1@skole.hr  ili  vicko.svilicic@skole.hr
Potrebni podaci u mailu su: ime i prezime, razred

Oprema: izletnička – prilagođena vremenskoj prognozi hranu i piće, mobitel, baterijska lampa…
Prehrana: iz vlastitog ruksaka
Prisutni na izletu sudjeluju na vlastitu odgovornost i dužni su pridržavati se uputa i vodiča. Nije dozvoljeno uznemiravanje životinja, branje biljaka te bacanje otpada po okolišu. Vodič zadržava pravo promjene satnice ovisno o okolnostima.